Колумбийската певица Шакира се сбогува с дома си в Барселона с вълнуващи думи. Днес започваме

...
Колумбийската певица Шакира се сбогува с дома си в Барселона с вълнуващи думи. Днес започваме
Коментари Харесай

„Днес започваме нова глава“: Шакира се сбогува с Барселона

Колумбийската певица Шакира се сбогува с дома си в Барселона с вълнуващи думи. „ Днес започваме нова глава “, написа 46-годишната изпълнителка в обява в Instagram.
               

Тя се установи в Барселона, с цел да обезпечи на децата си непоклатимост, само че сега иска да потърси тази непоклатимост в друго кътче на света. Новият им дом ще бъде в Маями. Шакира показа, че в Барселона е научила, че " другарството безспорно трае по-дълго от любовта " , цитира Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Изпълнителката дълги години живееше в Барселона със фамилията си. До предходната година тя беше с футболиста Жерар Пике, който играеше във ФК " Барселона " до пенсионирането си през ноември 2022 г.  След 12-годишна връзка двойката се раздели предходната година.

Поп звездата и международният първенец по футбол имат две деца. Според личните ѝ изявления певицата живее в Барселона от 2015 година

През септември 2022 година арбитър в Барселона публично откри процеса против Шакира по обвинявания в укриване на налози.

Прокуратурата пледира за общо осем години и два месеца затвор и санкция от 23,8 милиона евро против Шакира. Изпълнителката многократно е протестирала, че е почтена. Тя е упрекната в укриване на общо към 14,5 милиона евро сред 2012 и 2014 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР